top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEco-Bouwtechniek

Energie Neutrale woning – Instapklaar

Bijna klaar om komen te kijken en te kopen.


Wij bieden u graag deze hyper uitgeruste energie neutrale nieuwbouwwoning aan, waardoor u in de toekomst heel veel energiekosten gaat uitsparen.


Uniek project op een toplocatie, dat dankzij een moderne architectuur, duurzaamheid, kwalitatieve materialen, doordachte ruimtes en structuur in het oog springt.


Doordat wij een e-peil onder nul bereiken (E-3), zal u de komende 5 jaar gevrijwaard blijven van het kaderstraal inkomen.


Wat betreft technieken ontbreekt het in deze woning dan ook aan niets: vloerverwarming – 18 zonnepanelen – ventilatie systeem D, gasketel, regenwaterrecuperatie pomp, enz.

De graad van afwerking zowel binnen als buiten is van een hoge kwaliteit. Voor de buitengevel werd er crepi gebruikt, in combinatie met thermowood, zwarte aluminium ramen en deuren, dewelke samen een strakke en moderne look creeren.


De nutsvoorzieningen zoals, water, gas, elektriciteit worden ook mee opgeleverd.


Op het gelijkvloers: ruime leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, wasplaats/berging/technische ruimte, gasttoilet en gezellige zithoek de welke een aangename connectie bieden met thet erras en de tuin.

Op het verdiep, nachthal met verbinding naar de 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, toilet en eveneens een ruime berging.


Het pand is gelegen op +- 5 km van het historische centrum Diest en van de meest belangrijke winkelketens. Het treinstation biedt rechtstreekse verbindingen naar de belangrijkste steden van Belgie. De bushalte bevindt zicht slechts op 200 m wandelafsand van de woning. In hartje Assent is een lagere school die op slechts 1 km afstand ligt.

Danzij deze topligging, dicht bij de E314, bereik je Leuven (25km) en zelfs Brussel (55km) heel gemakkelijk. Kortom, alles in handbereik: ruimte, comfort, panoramisch uitzicht, natuur, een plek om niet te stressen, maar om te genieten van het landelijke leven.
OVERZICHT


3 slaapkamers

1 badkamer

136 m2 bewoonbare oppervlakte

4a92ca grondoppervlakte


ALGEMEEN


Beschikbaar bij tekenen akte

Staat van het gebouw nieuwbouw

Gevels. 3

Buitenparkeerplaatsen 2


BINNENSHUIS: details op plan, zie homepagina


Bewoonbare oppervlakte 136 vierkante meters

Woonkamer ja

Type keuken geinstalleerd

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 2


BUITENKANT


Oppervlakte terrein 4092 vierkante meters

Breedte grond op de straat 11,42 m

Tuin ja

Orientatie van de tuin zuidwest


ENERGIE


Energieklasse energie neutraal

Mazoutreservoirs neen

Verwarmingstype gas

Warmtepomp neen

Dubbel glas ja


STEDENBOUW


Verkavelingsvergunning ja

Stedenbouwkundige vergunning jaContacteer ons gerust voor verdere vrijblijvende informatie.
61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page